Ultimele zile de inscriere la Conferinta “Ziua Medicului de Familie 2024”

20/05/2024
Ultimele zile de inscriere la Conferinta “Ziua Medicului de Familie 2024”

Ultimele zile de inscriere la Conferinta “Ziua Medicului de Familie 2024”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ultimele-zile-de-inscriere-la-conferinta-ziua-medicului-de-familie-2024/

A inceput numaratoarea inversa pentru inscrierile la Conferinta Nationala “Ziua Medicului de Familie 2024”. Evenimentul organizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) este creditat cu 22 de puncte EMC, se va desfasura in format hibrid, online si cu prezenta fizica, in perioada 23-26 mai 2024, la Sinaia.

“Dorim ca medicii de familie, care sunt interfata sistemului medical cu pacientul, sa fie permanent ancorati la ultimele noutati si sa aiba la indemana instrumente de informare si formare profesionale de cea mai inalta calitate. Sustinerea dumneavoastra pentru organizarea acestei conferinte contribuie la indeplinirea acestui deziderat. Conferinta Nationala „Ziua Medicului de Familie 2024”, va beneficia de o organizare ireprosabila, intr-o locatie accesibila pentru participanti si cu o bogata oferta de locuri de cazare.”, au transmis organizatorii.

Conferinta Nationala “Ziua Medicului de Familie 2024” (CNZMF 2024) de la Sinaia este un eveniment de traditie organizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF).

Programul este unul complex si mai mult decat interesant pentru participantii la acest eveniment stiintific. De asemenea, in cadrul evenimemtului vor avea loc mai multe sesiune de prezentare ale unor medici cunoscuti din Europa, care vin cu noutati importante in fata doctorilor de familie romani.

Inscrierea cu participare online la Conferinta Nationala Ziua Medicului de Familie 2024, AICI.

Inscriere cu participare fizica la Conferinta Nationala Ziua Medicului de Familie 2024, AICI.

Etichete: conferinta nationala ziua medicului de familie 2024, conferinta snmf 2024, EMC medici de familie

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: