Ultimele saptamani de inscriere la Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale

15/05/2013

Ultimele saptamani de inscriere la Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ultimele-saptamani-de-inscriere-la-conferinta-management-performant-in-institutiile-medicale/

poza conferinta management performantMai sunt doar doua saptamani de inscriere pentru Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania 2013, care va avea loc in perioada 30 mai – 1 iunie, la Hotel Intercontinental, Bucuresti.

Conferinta vine in continuarea primei editii organizate in toamna anului 2012, primita cu entuziasm de catre participanti si doreste a fi contextul invatarii si impartasirii de bune practici in domeniul managementului medical si al managementului performantei in sectorul medical public si privat.

Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania este structurata pe cele 3 zile astfel:

  • In prima zi, 30 mai, va avea loc un workshop pe tema „KPI Scorecard and Dashboard in spitale si centre medicale”;
  • A doua zi, 31 mai, este ziua prezentarii a 8 studii de caz si a celor 2 paneluri de discutii, conferinta propriu-zisa aducand fata in fata practicieni din institutiile medicale performante romanesti cu cei care isi doresc implementarea unui astfel de sistem de management al performantei. Temele principale ale conferintei sunt structurate pe 2 mari module de interes actual in domeniul medical:

Modulul 1: Managementul proceselor institutiilor medicale – asigurarea calitatii serviciilor prestate si

Modulul 2: Fidelizarea personalului medical si cresterea satisfactiei pacientilor prin serviciile oferite.

  • Ultima zi a evenimentului, 1 iunie, va fi gazda simularii „Friday Night at the ER©”, o activitate prin care este simulata administrarea unui spital timp de 24 de ore. Activitatea are ca scop dezvoltarea gandirii sistemice si se bazeaza pe stilurile de lucru ale participantilor, invatandu-i sa colaboreze si sa ia decizii in cadrul unui sistem complex.

Motive pentru care Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania nu trebuie ratata:

Stim ca sunt multe evenimente medicale in perioada respectiva in Romania. Dar de ce e necesar sa trimiteti un reprezentant al spitalului/clinicii dumneavoastra la Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania?

  • Managementul performantei reprezinta singura modalitate reala si efectiva de a realiza servicii de calitate care sunt si vor fi cerute” in spitalele si centrele medicale din Romania (conform unui participant la prima editie a conferintei);
  • Este o conferinta unica pe piata din Romania, subiectul fiind abordat in putine instante si cadre organizate in tara;
  • Manageri de spitale si clinici din Romania vor prezenta situatii cu care ei s-au confruntat si vor oferi solutii de rezolvare a acestora. Abordarea este una practica, orientata spre studii de caz concrete;
  • Networking cu responsabili de management in spitale si clinici din Romania. O oportunitate de a-i cunoaste si a sta in legatura cu ei si pe viitor.

Taxa de participare pentru Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania

Preturile standard sunt mai jos, in schimb exista reduceri substantiale daca veti trimite doi sau mai multi reprezentanti ai institutiei dumneavoastra:

  • Taxa participare workshop: Standard 130 € | 2 sau mai multi participanti 80 €/participant
  • Taxa participare conferinta: Standard 150  € | 2 sau mai multi participanti 100 €/participant
  • Taxa participare „Friday Night at the ER©”: Standard 70  € | 2 sau mai multi participanti 40 €/participant

Modalitati de inscriere

Pentru detalii referiotare la inscriere si taxe de participare, vizitati site-ul  www.medical.kpis.ro sau contactati organizatorii: tel.: 0740 668 582, e-mail: Teodora.Chetan@acumen.ro

 

Material realizat de organizatorii evenimentului. 

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: