Tudor Ciuhodaru, candidat oficial pentru sefia CMR

20/11/2015

Tudor Ciuhodaru, candidat oficial pentru sefia CMR

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/tudor-ciuhodaru-candidat-oficial-pentru-sefia-cmr/

CMRA fost depusa prima candidatura pentru conducerea Colegiului Medicilor din Romania.

Medicul Tudor Ciuhodaru le propune colegilor de breaslă să “aleagă acțiunea” pentru condiții de muncă adecvate, salarizare corespunzătoare și “desființarea feudelor baronilor din sănătate”.

“E momentul să acționăm împreună pentru bunăstarea acestei profesii. Timp de zece ani nu s-a întâmplat nimic. Nimic bun, ca să fiu mai precis, că rele sunt destule. Sunt convins că toți medicii s-au săturat vorbe și de promisiuni. Acum pot alege acțiunea. Am cunoștintele, experiența și voința necesară pentru a acționa. Am dovedit acest lucru de fiecare dată. E momentul să ne concentrăm pe locurile noastre de muncă și pe drepturile noastre ! E momentul să punem presiune și să fim respectați de guvernanți ! E momentul ca această organizație să fie mai mult decât alt încasator de taxe sau un instrument coercitiv”, a declarat într-un comunicat de presă dr. Tudor Ciuhodaru, conform Agerpres.

De asemenea, el mai vorbeste de trei obiective pe care spune ca si le-a propus: condiții de muncă adecvate, salarizare corespunzătoare și “desființarea feudelor baronilor din sănătate”.

Alegerile pentru sefia CMR vor avea loc pe 29, 30 noiembrie și 1 decembrie 2015.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: