Tranzactie pe piata farmaceutica. Mylan a achizitionat divizia Abbott de medicamente mature si generice de marca

05/03/2015

Tranzactie pe piata farmaceutica. Mylan a achizitionat divizia Abbott de medicamente mature si generice de marca

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/tranzactie-pe-piata-farmaceutica-mylan-achizitionat-abbott/

medicamente1Compania Mylan a finalizat achizitia business‐ului Abbott, divizia de produse medicamentoase mature (marci dupa expirarea patentului pentru produsul original) si medicamente de tip “branded generics”, in pietele din Europa, Canada, Japonia si Australia.

Mylan este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume. Medicamentele Mylan includ produse generice si brand‐uri, intr‐o gama larga de forme farmaceutice, precum si forme speciale cum ar fi produse injectabile dificil de fabricat, plasturi transdermici si terapii antiretrovirale (ARV) pentru tratamentul HIV/SIDA.

Mylan detine resurse inovatoare de cercetare si dezvoltare si este unul dintre cei mai mari producatori de substante active din lume.

Fiecare medicament Mylan este fabricat indeplinind cele mai inalte standarde de calitate la nivel mondial, indiferent de locul in care acesta este produs.

In acest moment, ca urmare a achizitiei diviziei de medicamente mature a companiei Abbott, prin extinderea portofoliului la aproximativ 1.400 de produse medicamentoase, se acopera practic toate ariile terapeutice si formele farmaceutice.

Aproape 30.000 de oameni alcatuiesc personalul companiei, care deserveste clienti din aproximativ 145 de tari.
In plus, portofoliul de produse este foarte solid si variat iar Mylan detine oportunitati de extindere si sustinere a platformei de operare prin intermediul unei game largi de canale de distributie.

“Vom continua sa investim in toate domeniile de activitate ale companiei noastre, astfel incat Mylan sa se distinga in continuare ca fiind una dintre companiile care investeste in dezvoltarea inovatiei in sanatate. Ne dedicam imbunatatirii starii de sanatate a oamenilor pentru o lume mai buna, sustinand dezvoltarea unor noi standarde de asistenta medicala si asigurand accesul la medicamente de inalta calitate pentru 7 miliarde de oameni … cu grija pentru fiecare!

Angajamentul nostru de a face diferenta va include si pe dumneavoastra! Acum va vom facilita extinderea accesului si la alte produse de inalta calitate. Puteti conta pe Mylan pentru excelenta in servicii, de la productie si distributie pana la prezenta neintrerupta a produselor sale pe piata si cautarea de solutii inovatoare care sa raspunda nevoilor clientilor”, a declarat directorul general Adrian Grecu.

In Romania pana in acest moment Mylan nu a avut reprezentare directa, asa incat incepand de astazi Abbott Products Romania, divizia de medicamente, va deveni Mylan.

“In acest context, in care echipa Abbott din Romania devine echipa Mylan, dorim sa va asiguram ca ramanem aceiasi parteneri de incredere, in vederea mentinerii unei colaborari la fel de fructuoase ca si pana acum cu dumneavoastra.

In portofoliul nostru de produse Abbott deja cunoscute de dumneavoastra se vor alatura pe parcurs si produsele Mylan”, a precizat Adrian Grecu.

1 Comentarii

  1. matei carmen says:

    buna seara am 75 de ani si sufar de vertij ce medicament imi recomandati multumesc

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

CJAS Hunedoara aloca fonduri mai mari pentru toate unitatile sanitare din judet

SRI: Nivel scazut de securitate cibernetica a spitalelor din Romania

Medicii sunt pregatiti pentru valul patru (Prefectul Capitalei)

Noile reglementari in modul de acordare a concediilor medicale, in vigoare din 1 august 2021

CDC: Varianta Delta a SARS-CoV-2, la fel de contagioasa ca varicela