Stiri medicale

Tombola cu premii s-a incheiat! Vedeti castigatorii!

Data ultimei actualizari: 23/04/2014

banner-tombola-emag

Dorim sa aflam care este abordarea dumneavoastra  fata de Poliartrita Reumatoida, o boala care afecteaza peste 200.000 romani, medicului de familie revenindu-i un rol foarte important in managemenul acesteia. Va rugam sa completati raspunsurile dumneavoastra in urmatorul chestionar si veti fi inscrisi automat la tombola cu premii.

UPDATE: Tombola s-a incheiat: Castigatorii tombolei!

FormareMedicala are placerea de a va anunta numele medicilor care, in urma tragerii la sort, au castigat cele trei premii, trei Tablete Serioux FasTAB S716, oferite in cadrul tombolei care s-a desfasurat in perioada 10-17 aprilie 2014.

Va reamintim ca participarea la tombola a presupus completarea Chestionarului “Poliartrita Reumatoida”.

Le multumim pentru participare si ii felicitam pe cei trei castigatori a trei Tablete Serioux FasTAB S716:

  • Dr. Andreias Victoria Cornelia, Bucuresti
  • Dr. Popescu Ileana, Bucuresti
  • Dr. Apostolescu Bogdan, Constanta

Le multumim pentru implicare tuturor participantilor si va asteptam la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe platforma FormareMedicala.

——————————————————————————————————————

Completati Chestionarul in perioada 10 – 17 aprilie 2014 si sunteti inscrisi automat la Tombola cu premii: puteti castiga trei Tablete Serioux FasTAB S716.

Chestionarul este adresat exclusiv medicilor de familie.

Completarea acestuia nu dureaza mai mult de 2 minute.

Perioada de desfasurare: Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro in perioada 10 – 17 aprilie 2014. Extragerea castigatorului se va face pe data de 21 aprilie 2014 si va fi anuntata pe portalul FormareMedicala.ro sip e adresa de email a fiecarui castigator.

Pot participa la tombola:  La tombola pot participa doar profesionisti in domeniul sanatatii, medici de familie cu drept de libera practica.

Regulamentul de participare la tombola este disponibil aici.

Termeni si conditii ai portalului FormareMedicala.ro disponibil aici.

Va multumim pentru participare si va dorim mult succes!

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.