Tataru, despre directorul Unifarm cercetat de DNA: Daca CA nu ia o decizie, voi solicita demiterea

24/06/2020
Tataru, despre directorul Unifarm cercetat de DNA: Daca CA nu ia o decizie, voi solicita demiterea

Tataru, despre directorul Unifarm cercetat de DNA: Daca CA nu ia o decizie, voi solicita demiterea

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/tataru-despre-directorul-unifarm-cercetat-de-dna-daca-ca-nu-ia-o-decizie-voi-solicita-demiterea/

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca in cazul in care nu se va lua o decizie in urma intrunirii Consiliului de Administratie al Unifarm, va solicita demiterea lui Adrian Ionel, atat din functie de director general al companiei, cat si din CA.

Continut educational:

“DNA a spus sub control judiciar pe domnul Adrian Ionel, directorul general al Companiei Unifarm. De la elaborarea acelui comunicat am solicitat Consiliului de Administratie al Unifarm sa se intruneasca de urgenta sa se ia deciziile in ceea ce priveste calitatea domnului Adrian Ionel de director general si de membru in Consiliul de Administratie. Astept aceasta reactie a Consiliului de Administratie si voi semna si ordinele…. Noi am avut in ultima luna Corp de control la Unifarm, la fel cum a fost si de la Ministerul de Finante in urma unor sesizari, dar organul care conduce este Consiliul de Administratie. Noi am facut solicitarea de intrunire a acestui CA. In masura in care nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atat din functia de director general, cat si din Consiliul de Administratie a domnului Adrian Ionel”, a declarat ministrul Nelu Nataru, citat de Agerpres.

Eugen Adrian Ionel, director general al Companiei Nationale Unifarm, a fost pus sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influenta, instigare la fals intelectual si folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane.

Etichete: unifarm, director unifarm adrian ionel, nelu tataru

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: