Tataru: Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli

22/07/2020

Tataru: Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/tataru-cum-am-ajuns-ciuma-europei-nerespectand-niste-reguli-sau-instigand-sa-nu-respectam-niste-reguli/

Ministrul Sanatatii, Nalu Tataru, spune ca Romania trece printr-un moment dificil ca urmare a inmultirii cazurilor de Covid-19 si ca s-a ajuns in aceasta situatie prin nerespectarea regulilor sau instigarea la nerespectarea lor.

Continut educational:

“Traim un moment dificil. Daca era sa fim numai noi, spuneam ca suntem subiectivi. Daca ne uitam in toata Europa si in toata lumea, nu avem cum sa mai fim subiectivi. Altii sunt obiectivi cu noi si ati vazut ca au niste reguli pe care ni le-au impus. Strigam ca am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli. Sistemul medical gestioneaza in acest moment situatia, chiar daca mai transferam un pacient de la o Terapie Intensiva suprapopulata catre o alta Terapie Intensiva. In zilele urmatoare, vom detasa personal in anumite spitale care sunt suport COVID si au o lipsa de personal. Ramane, totusi, ca fiecare dintre noi sa respectam niste reguli, o conduita si sa fim complianti la tot ce inseamna episod pandemic, pentru a putea sa ne gandim si la o perioada in care putem sa ne desfasuram activitatea cvasi-normala”, a declarat Nelu Tataru, citat de Agerpres.

Ministrul Sanatatii s-a referit si la focarele de infectare cu noul coronavirus din unitatile medicale, facand apel la personalul medical sa fie precaut si sa evalueze zilnic situatia.

Etichete: epidemie covid romania, pandemie coronavirus, cazuri covid-19 romania, nelu tataru

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Maratonul vaccinarii, la Timisoara, cu sute de medici si voluntari

Medicii de familie: Medicina primara devine domeniu de experiment pentru decidentii CNAS

Angajatii care se vaccineaza impotriva Covid-19 ar putea beneficia de o zi libera platita

Proiectul normelor Contractului-Cadru pentru anii 2021 – 2022, in transparenta decizionala

Citu: Vom transforma mai multe centre AstraZeneca in centre Pfizer