Suspiciuni de frauda in Sanatate, la Galati. Zeci de perchezitii si mandate

02/02/2018

Suspiciuni de frauda in Sanatate, la Galati. Zeci de perchezitii si mandate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/suspiciuni-de-frauda-in-sanatate-la-galati-zeci-de-perchezitii-si-mandate/


Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati, in colaborare cu cei din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati si Directiei Generale Anticoruptie, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, au pus in executare 67 mandate de perchezitie si 43 mandate de aducere, intr-un dosar penal privind fraudarea sistemului asigurarilor de sanatate.

Joi dimineata, 120 de politisti galateni sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati au efectuat 67 perchezitii domiciliare intr-un dosar penal, in care mai multe persoane sunt banuite de savarsirea infractiunilor de frauda informatica si fals material in inscrisuri oficiale, prejudiciul ridicandu-se la suma de aproximativ 1.400.000 lei, relateaza Monitorul de Galati.

Perchezitiile au vizat ridicarea de sisteme informatice, documente, bunuri si alte valori, in vederea probarii activitatii infractionale.

Potrivit sursei mentionate, in acelasi dosar, politistii au pus in executare 43 mandate de aducere, persoanele in cauza fiind conduse la sediul I.P.J. Galati, pentru audieri.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Dr. Virgil Musta, despre trichineloza: Fazele bolii si ce avem de facut

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, trimis in judecata de DNA

Streinu-Cercel: Inca un val epidemic, foarte probabil la inceputul anului viitor

OMS: Risc sporit de reinfectare cu varianta Omicron in cazul celor care au trecut prin boala

Dr. Diaconu despre retragerea lui Mihai Craiu: Stim cum e sa-ti spuna cineva ca te omoara