Suspiciuni de frauda in Sanatate, la Galati. Zeci de perchezitii si mandate

02/02/2018

Suspiciuni de frauda in Sanatate, la Galati. Zeci de perchezitii si mandate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/suspiciuni-de-frauda-in-sanatate-la-galati-zeci-de-perchezitii-si-mandate/


Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati, in colaborare cu cei din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati si Directiei Generale Anticoruptie, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, au pus in executare 67 mandate de perchezitie si 43 mandate de aducere, intr-un dosar penal privind fraudarea sistemului asigurarilor de sanatate.

Joi dimineata, 120 de politisti galateni sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati au efectuat 67 perchezitii domiciliare intr-un dosar penal, in care mai multe persoane sunt banuite de savarsirea infractiunilor de frauda informatica si fals material in inscrisuri oficiale, prejudiciul ridicandu-se la suma de aproximativ 1.400.000 lei, relateaza Monitorul de Galati.

Perchezitiile au vizat ridicarea de sisteme informatice, documente, bunuri si alte valori, in vederea probarii activitatii infractionale.

Potrivit sursei mentionate, in acelasi dosar, politistii au pus in executare 43 mandate de aducere, persoanele in cauza fiind conduse la sediul I.P.J. Galati, pentru audieri.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: