Stiri medicale

Suplimentarea numarului de locuri la rezidentiat

Data ultimei actualizari: 09/11/2012

Conform unui comunicat de presa al Ministerul Sanatatii, a fost suplimentat numarul de locuri la concursul de Rezidentiat care va fi organizat in data de 25 noiembrie a.c.

Suplimentarea s-a facut cu 48 de locuri si  vizeaza numai domeniul medicina, in timp ce pentru domeniile medicina dentara si farmacie, lista locurilor/posturilor ramane nemodificata.  Aceasta decizie vine in urma solicitarilor adresate de catre  reprezentantii rezidentilor la Ministerul Sanatatii , dar si a posibilitatii din punct de vedere tehnic si economic. Locurile suplimentare sunt publicate in centrele universitare din Bucuresti, Cluj Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara si Tg. Mures in specialitatile cardiologie, gastroenteorologie, hematologie, oncologie medicala, pneumologie, nefrologie, chirurgie generala, radioterapie, ortopedie si traumatologie, ORL.In urma suplimentarii, numarul locurilor si posturilor scoase la concursul de Rezidentiat, sesiunea 2012, este de 3778.

 

Stire realizata de Echipa FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.