Spitalul Marie Curie: Dr. Cirstoveanu a vorbit in nume propriu

13/05/2016

Spitalul Marie Curie: Dr. Cirstoveanu a vorbit in nume propriu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-marie-curie-dr-cirstoveanu-a-vorbit-in-nume-propriu/

nou-nascuti-medicamenteIn urma declaratiilor doctorului Catalin Cirstoveanu, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “MS Curie”, unde acesta este seful sectiei de Terapie Intensiva pentru nou-nascuti, a emis un comunicat in care precizeaza ca medicul a vorbit in nume propriu.

“Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “M.S. Curie” precizeaza referitor la aparitia in spatiul public a declaratiilor dr. C. Cirstoveanu, sef sectie TI nou-nascuti, ca acestea au fost facute in nume propriu, nu in numele spitalului”, scrie in comunicatul Spitalului Marie Curie.  

Potrivit documentului, folosirea extensiva a antibioticelor este cea care produce scaderea grava a eficacitatii medicamentelor generice.

“Dr. C. Cirstoveanu aduce urmatoarele clarificari: medicamentele generice folosite in sectie au eficienta terapeutica, conform statutului lor. Folosirea extensiva a antibioticelor produce scaderea grava a eficacitatii lor”, se mai precizeaza in comunicatul dat publicitatii de Agerpres.

Declaratia medicului Cirstoveanu despre medicamentele generice a starnit un val de reactii in ultimele doua zile. Dupa ce el a afirmat ca acestea sunt lipse de efect,  Antibiotice Iasi a anuntat ca il va actiona in instanta.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Circa 50% dintre romani sunt decisi sa se vaccineze impotriva Covid-19

Incepe activitatea de vaccinare prin centrele mobile

Modificari privind modalitatea de programare la vaccinarea anti-COVID

Studiu: Consumul de probiotice, Omega-3 si vitamina D, asociat unui risc mai scazut de infectie cu SARS-CoV-2

Discutii privind organizarea unor centre de vaccinare in companiile private