Spitalul de Obstetrica-Ginecologie ‘Filantropia’ se inchide pentru o perioada de timp

08/10/2021

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie ‘Filantropia’ se inchide pentru o perioada de timp

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-de-obstetrica-ginecologie-filantropia-se-inchide-o-perioada-de-timp/

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie ‘Filantropia’ din Bucuresti se va inchide in perioada 22 noiembrie – 6 decembrie, au anuntat reprezentantii unitatii medicale.

“Pentru a pastra standardele de calitate superioara necesare ingrijirii dumneavoastra, este necesar sa inchidem maternitatea Filantropia in perioada 22 noiembrie – 6 decembrie pentru igienizarea periodica anuala si pentru lucrari si reparatii absolut necesare. Femeile gravide care vor naste in acea perioada vor fi redirectionate catre alte maternitati din Bucuresti, fiind sub atenta ingrijire”, scrie intr-un anunt postat pe pagina spitalului.

Potrivit sursei citate, ambulatoriul, consultatiile, departamentul de medicina materno-fetala si internarile in sectia Ginecologie raman deschise.

“Sectiile inchise in perioada mentionata sunt sectia de Obstetrica si cea de Neonatologie. (…) Igienizarea anuala a spatiilor necesita rigurozitate, mai ales in conditiile date de virusul COVID-19”, mai transmite Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie ‘Filantropia’.

Etichete: spitalul clinic de obstetrica-ginecologie ‘filantropia’, spitalul filantropia se inchide

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: