Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, sufera de o boala autoimuna

04/02/2020
Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, sufera de o boala autoimuna

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, sufera de o boala autoimuna

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sorina-pintea-fostul-ministru-al-sanatatii-sufera-de-o-boala-autoimuna/

Sorina Pintea, fostul ministrul al Sanatatii, a scris pe pagina sa de Facebook ca s-a retras din spatiul public dupa ce a fost diagnosticata cu o boala autoimuna.

“Viata este imprevizibila! In ultima parte a mandatului am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau, dar am crezut ca aceasta stare se datoreaza oboselii. In data de 5 noiembrie 2019 am primit un diagnostic de boala grava autoimuna, urmand imediat tratamentul specific, printre care si cel cu imunoglobuline”, a scris Sorina Pintea pe pagina sa de Facebook.

Continut educational:

Fostul ministrul a precizat ca starea s-a de sanatate s-a ameriotat si ca are incredere in sistemul medical din Romania.

“In momentul de fata boala este in remisie, efectele tratamentului cu cortizon inca sunt vizibile, dar am considerat ca este de datoria mea sa aduc explicatii pentru disparitia din spatiul public. Eu am incredere in sistemul medical din Romania asa ca am ales sa ma tratez la noi in tara, intr-un spital de stat”, a spus Sorina Pintea.

In prezent, ea este managerul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Baia Mare, functie pe care a ocupat-o si inainte de a fi ministrul al Sanatatii in Guvernul Dancila.

Etichete: sorina pintea, ministrul sanatatii, boala autoimuna

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: