Stiri medicale

SNMF si FormareMedicala premiati la Gala MedicalManager

Data ultimei actualizari: 20/12/2013

premiumedicalmanager2013La prima editie a Galei Premiilor de Excelenta MedicalManager care a avut loc pe 9 decembrie 2013 la World Trade Plaza, Bucuresti, Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) si portalul FormareMedicala au fost premiati si cu aceasta ocazie pentru implicarea continua si efortul depus in proiectele de educatie medicala continua si in sustinerea drepturilor medicilor.

Profesionalismul premiat la MedicalManager

Organizata de Oameni si Companii si de portalul MedicalManager.ro, Gala Premiilor de Excelenta si-a dorit sa aduca in atentia publica si sa premieze astfel principalii actorii implicati in sistemul medical din Romania, ale caror actiuni si proiecte au avut un impact puterni in acest domeniu.

Peste 120 de nume importante din lumea medicala romaneasca au participat la Gala Premiilor de Excelenta, marcand astfel sustinerea acestei initiative de a recunoaste profesionalismul in sistemul medical public sau privat.

Cele 20 de premii acordate in urma contabilizarii voturilor de pe portalul MedicalManager.ro au fost inmanate castigatorilor de catre dr. Vasile Cepoi, Consilier de stat in cadrul Guvernului si Bogdan Jansen, presedinte al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor.

Premiul de excelenta pentru SNMF si FormareMedicala

In cadul Galei Premiilor de Excelenta Medical Manager, SNMF a primit Premiul de Excelenta pentru sustinerea drepturilor medicilor si pentru gradul de implicare activa in toate aspectele care tin de promovarea profesiei.

Profesionalismul in domeniul medical a fost recunoscut si premiat si in cazul platformei FormareMedicala pentru atentia acordata educatiei medicale continue a membrilor sai, implicand astfel cresterea calitatii actului medical in randul medicilor de familie si in comunicarea cu pacientii.

Premiul de Excelenta a fost inmanat dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF, sustinator activ al drepturilor medicilor si al cresterii calitatii actului medical.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.