Va invitam la SLIM EXPO, 2-4 martie, Sala Palatului, Bucuresti

28/02/2012

Va invitam la SLIM EXPO, 2-4 martie, Sala Palatului, Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/slim-expo/

FormareMedicala.ro va invita, in calitate de partener media, la evenimentul SLIM EXPO, desfasurat in preioada 2-4 martie 2012 la Sala Palatului, Bucuresti. Daca te incadrezi in categoria celor care vor sa-si reduca greutatea corporala sau sa o mentina pe cea actuala , sau a celor care considera ca este important sa ai o alimentatie sanatoasa, atunci va asteptam in cadrul evenimentului SLIM EXPO – un eveniment complex cuprinzand expozitie , workshopuri, demonstratii sportive .

Vei regasi ceaiuri, plasturi si pastille pentru slabit, servicii medicale, saloane de infrumusetare, produse pentru ingrijire personala, wellness si spa, fitness , articole sportive, aparate si echipamente pentru slabit, suplimente nutritive , cabinete de nutritie si multe alte surprize.

Vei invata de la specialisti consacrati – cum sa slabesti in timp record, programe de detoxifiere, programe mentale pentru slabit, cum sa prepari mancare vegetariana, tehnici de relaxare – deoarece stressul este una din cauzele care predispun la adaugarea kilogramelor in plus.

Nu ratati cursurile sustinute de Mihaela Popa – “Setare mentala pentru slabit”, si Mihaela BilicCura de slabire sau stil de viata?”. 

Intrarea este libera, dar numarul de locuri este limitat!

Pentru inscrieri, click aici : http://www.slimexpo.ro/workshop/

Autor: Alina Popescu

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: