Sistemul informatic de sanatate s-a blocat. Surpriza?

03/11/2016

Sistemul informatic de sanatate s-a blocat. Surpriza?

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sistemul-informatic-de-sanatate-s-a-blocat-surpriza/

sistem-blocat-sanatate“Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate este in stare de functionare, incepand cu data de 2 noiembrie 2016, orele 19.00, iar in continuare se efectueaza operatiuni tehnice de monitorizare si consolidare a acestuia.”

Este parte a comunicatului CNAS postat pe site-ul insitutiei in seara zilei de miercuri, 2 noiembrie, dupa ce sistemul nu a functionat.

Dar, minunea a tinut o zi si cateva minute, pentru ca astazi, joi , 3 noiembrie, intreg sistemul informatic de sanatate s-a blocat complet. Din nou.

Daca pana acum cateva saptamani, sistemul cardului se bloca in fiecare vineri, devenit astfel, un fel de…traditie, mai in gluma, mai in serios, de ceva timp, blocajele au loc tot mai des, de cateva ori pe saptamana.

Pana la acest moment, inca nu este clar cine, cum si de cand ar trebui sa se ocupe de mententata sistemului informatic in urma procedurilor initiate de CNAS in urma cu cateva luni.

La ora redactarii acestei stiri, sistemul este inca blocat, dar pe site-ul CNAS nu este facut niciun anunt cu privire la aceasta situatie.

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Nelu Tataru: Sistemul medical din Romania e un sac fara fund

Rolul farmaciilor in perspectiva valului cinci al pandemie

Hans Kluge (OMS): Obligativitatea vaccinarii este o solutie de ultima instanta

Florin Citu: Certificatul verde, o masura care ajuta economia

EMA: Medicament impotriva artritei, autorizat pentru tratarea pacientilor Covid