Simularea examenului de admitere la U.M.F “Carol Davila”

29/03/2013

Simularea examenului de admitere la U.M.F “Carol Davila”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/simularea-examenului-de-admitere-la-u-m-f-carol-davila/

sigla UMF Carol DavilaSocietatea Studentilor in Medicina din Bucuresti impreuna cu Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti organizeaza pe data de 25 mai 2013, simulari pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicina Generala din cadrul U.M.F. “Carol Davila” Bucuresti, respectiv Facultatea de Medicina Dentara.

Elevii care doresc sa afle care sunt sansele de a fi admisi la cea mai prestigioasa universitate de medicina si farmacie din tara se pot inscrie incepand cu data de 1 aprilie 2013 pana la data de 9 mai 2013 la Simularea Examenului de Admitere la Medicina Generala.

Organizata de  Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, simularea doreste sa vina in ajutorul studentilor prin crearea unui cadru in care viitorii studenti sa isi poata da seama cat de pregatiti sunt, daca se incadreaza in timp sau daca pot face fata cu succes emotiilor examenului. Simularea Examenului de Admitere la Medicina Generala va avea loc in data de 25 mai, iar taxa de participare este  in valoare de 60 RON, suma ce trebuie achitata prin virament bancar in contul SSMB. Examenul va fi completat de un targ de proiecte al SSMB in cadrul caruia participantii vor avea ocazia sa cunoasca activitatile organizatiei, sa schimbe pareri cu studentii la medicina si sa simta o parte din atmosfera U.M.F. “Carol Davila” si a Societatii Studentilor in Medicina din Bucuresti.

De asemenea, tot in data de 25 mai 2013, Liga Studentilor la Medicinã Dentarã Bucuresti va organiza Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicinã Dentarã, examen ce se va desfasura la sediul Facultatii de Medicina Dentara, cit si la Facultatea de Farmacie. Inscrierile pentru sustinerea examenului de simulare incep pe data de 1 aprilie 2013, iar taxa de participare este de 50 RON, suma ce poate fi achitata  prin virament bancar in contul LSMDB.

Pentru mai multe informatii si inscreri la simularile pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicinã Generala, respectiv Facultatea de Medicina Dentara, elevii sunt rugati sa acceseze site-urile www.simulare.ssmb.ro respectiv www.lsmdb.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: