Simpozionul Boala cronica de rinichi – o piesa cu mai multe roluri – 13 martie 2014

12/03/2014

Simpozionul Boala cronica de rinichi – o piesa cu mai multe roluri – 13 martie 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/simpozionul-boala-cronica-de-rinichi-o-piesa-cu-mai-multe-roluri-13-martie-2014/

Pentru a marca Ziua Internationala a Rinichiului, 13 martie 2014, se organizeaza in Bucuresti Simpozionul “Boala cronica de rinichi – o ‘piesa’ cu mai multe roluri”. Evenimentul este adresat medicilor de familie si medicilor specialisti implicati in managementul bolii cronice de rinichi.

Actiuni de informare in boala cronica de rinichi – 12 -14 martie 2014

In cadrul simpozionului organizat, dar si a evenimentelor adiacente, accentul va fi pus pe informarea medicilor de familie, medicilor specialisti despre factorii de risc si preventia in boala cronica de rinichi.

Manifestarile includ un curs pentru asistentii medicali din cabinetele medicilor de familie si medicilor specialisti.

Materiale informative despre boala cronica de rinichi distribuite in Bucuresti

Pacientii pot beneficia de screening gratuit pentru boala cronica de rinichi.

Vor fi distribuite, de asemenea, in Bucuresti, materiale informative despre bolile rinichiului, intre orele 9.00-11.00 in Zona Obor si Piata Sudului.

Evenimentul este organizat de International Healthcare Systems – Centre de nefrologie si dializa, in parteneriat cu IHS Medical School.

Ziua Mondiala a Rinichiului (World Kidney Day Organization) este marcata la nivel international printr-o serie de evenimente adresate atat profesionsitilor in sanatate cat si pacientilor pentru a atrage atentia asupra preventiei si factorilor de risc in afectiunile rinichiului.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: