Sesiune de examen pentru obtinerea atestatelor de studii complementare

02/10/2018

Sesiune de examen pentru obtinerea atestatelor de studii complementare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sesiune-de-examen-pentru-obtinerea-atestatelor-de-studii-complementare/


Ministerul Sanatatii organizeaza, in perioada 7 noiembrie – 7 decembrie, sesiune de examen pentru obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentisti si farmacisti.

Potrivit unui anunt al Ministerului Sanatatii, pentru aceasta sesiune pot depune dosare de inscriere candidatii care au finalizat pana la data de 30 septembrie 2018 pregatirea teoretica si practica efectuata in vederea obtinerii atestatelor de studii complementare, relateaza Agerpres.

Examenele se vor desfasura in centrele universitare medicale acreditate de minister in care s-a efectuat pregatirea.

“Pentru fiecare proba de examen, nota minima de promovare este 5,00, cu exceptia probelor de examen pentru care sunt precizate alte conditii minime de promovare (calificativ admis/respins). In cazul in care la una dintre probele de examen nu se obtine nota minima de promovare, candidatul este declarat nepromovat.
Media finala minima de promovare a examenului pentru obtinerea atestatelor de studii complementare este 7,00”, se arata in anuntul MS.

Inscrierea candidatilor la examen se va face in perioada 2-16 octombrie inclusiv, la Centrul de Resurse Umane in Sanatate Publica al Ministerului Sanatatii, cu exceptia atestatelor in: Acupunctura, Asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca, Asistenta medicala de urgenta pentru structurile UPU, Homeopatie, Farmacie homeopata si Implantologie.

Inscrierile pentru atestatele in Acupunctura, Asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca, Asistenta medicala de urgenta pentru structurile UPU, Homeopatie, Farmacie homeopata si Implantologie, se fac in aceeasi perioada, respectiv intre 2-16 octombrie inclusiv, prin Directiile de Sanatate Publica din centrele universitare in care s-a facut pregatirea pentru respectivele programe.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Spondilita anchilozanta

Arondarea candidatilor pe atestate de studii si centre universitare medicale va fi comunicata in ziua de 25 octombrie pe site-ul Ministerului Sanatatii, la rubrica Concursuri si examene nationale.

Listele candidatilor al caror dosar de inscriere este admis, precum si presedintele de comisie, locul, data si ora de prezentare la examen se vor afisa la data de 1 noiembrie pe site-ul ministerului, la rubrica – Concursuri si examene nationale, se mai arata in anuntul Ministerului Sanatatii.

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. pica liliana says:

    am trimis dosarul pt atestat somnologie in data de 16 10 2018 as dori sa stiu daca l ati primit si daca este complet va multumesc mult

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala