Se cauta medici pentru Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi

10/11/2020

Se cauta medici pentru Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/se-cauta-medici-pentru-spitalul-judetean-de-urgenta-calarasi/

Spitalul Judetean de Urgenta “Dr Pompei Samarian” Calarasi isi mareste echipa. Potrivit anuntului facut de managerul institutiei, se doreste angajarea de medici pentru specialitatile Medicina Interna, Nefrologie, Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Oncologie, Boli Infectioase, Pediatrie, ATI, Neonatologie, Epidemiologie, Oftalmologie, Radiologie, Medicina de Urgenta.

“Stiu ca este un moment greu. Stiu ca multi dintre noi se tem pentru ziua de maine. Ne confruntam azi cu o situatie pentru care nimeni nu a fost pregatit. Niciun sistem medical din lume nu a fost pregatit. Dar nimic nu ne impiedica sa ne gandim la viitor. Suntem precauti in fiecare zi, dar in acelasi timp trebuie sa proiectam viitorul. Si pentru asta este nevoie de echipa. Pentru mine, echipa este intotdeauna cel mai valoros lucru care poate exista atunci cand esti in mijlocul actiunii. Si, in domeniul sanatatii, niciodata nu poti sa te opresti din actiune. Noi, la Calarasi, asta facem. Ne completam echipa. Cautam oameni pe care sa ne putem baza si carora sa le punem la dispozitie toate resursele pe care le avem.”, scrie Bogdan Mihai, managerul Spitalului Judetean de Urgenta “Dr Pompei Samarian” Calarasi intr-un anunt postat pe pagina sa de Facebook.

Medicilor care doresc sa lucreze aici le sunt promise locuinte de serviciu si aparatura performanta.

“Si pentru ca ne gandim la echipa, ne preocupam sa anticipam nevoile celor care ar veni sa ni se alature, punandu-le la dispozitie locuinte, pentru confortul personal, si o aparatura performanta, pentru confortul profesional. In caz ca nu o avem, o cumparam”, a mai precizat managerul unitatii medicale.

Etichete: spitalul judetean de urgenta calarasi, posturi medici, angajari medici

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Cseke Attila: Este nevoie de o noua abordare a campaniei de vaccinare, mai ales in zonele rurale

Metodologie noua de monitorizare a sarcinii | Carnetul gravidei

DSP Sibiu: Includerea medicilor de familie in activitatea de eliberare a certificatelor verzi

Streinu-Cercel: Sistemul sanitar din Romania este blocat in momentul de fata

Autoritatile vor sa atinga pragul de imunizare colectiva pana la finalul anului