Stiri medicale

Schimbarea centrelor de pregatire pentru rezidenti sesiunea iunie 2012

Data ultimei actualizari: 27/07/2012

Ministerul Sanatatii  publica listele nominale privind schimbarea centrelor de pregatire pentru rezidentii din  sesiunea iunie 2012  dupa cum urmeza:

  1. Anexa 1-lista rezidentilor carora le-a fost aprobata schimbarea centrului de pregatire;

  2. Anexa 2 – lista rezidentilor a caror schimbare a centrului de pregatire este conditionată de completarea dosarului cu avizele lipsa;

  3 .Anexa 3 – lista rezidentilor care au solicitat centre universitare in care capacitatea de pregatire este depasita sau nu exista coordonatori acreditati. Acestia vor beneficia de detasare  in centrele universitare solicitate pentru modulele de pregstire in care exista coordonatori acreditati si capacitate de pregstire disponibila. Schimbarea centrelor de pregstire  se va efectua  incepând cu luna iulie a.c.

Pentru a vizualiza listele apasa aici.

 

Stire realizata de: Echipa de redactie FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.