Stiri medicale

Schimb de experienta pentru medici de familie in Italia – 20 – 24 mai 2014

Data ultimei actualizari: 03/02/2014

snmfarticolIn perioada 20 – 24 mai 2014, Asociatia tinerilor medici de familie din Italia ofera un schimb de experienta in Modena (Giotto Exchange) pentru un medic rezident in medicina de familie sau pentru un medic de familie in primii cinci ani dupa obtinerea specialitatii. Data limita de inscriere este 10 februarie 2014.

Activitati in cadrul schimbului de experienta

In perioada 21 – 22 mai 2014, medicul de familie selectat va avea posibilitatea sa viziteze un cabinet de medicina familiei din Italia.

In intervalul 23 – 24 mai 2014, acesta va putea participa la preconferinta si conferinta tinerilor medici de familie italieni din orasul Modena.

Preconferinta si conferinta vor fi organizate in limba italiana. Pentru participantii straini, vor exista si sesiuni in limba engleza.

Inscriere si participare

Pentru a participa la schimbul de experienta din Italia trebuie sa completati un formular disponibil pe site-ul www.snmf.ro.

Acest formular trebuie trimis la adresa tineriMF@yahoo.com pana pe 10 februarie 2014.

Taxa de conferinta va fi suportata de organizatori. Cazarea va fi aigurata de medicii rezidenti italieni in limita locurilor disponibile.
Transportul Romania-Italia va fi suportat de participanti.

Pentru mai multe informatii despre schimbul de experienta si conditiile de participare, consultati site-ul www.snmf.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.