Stiri medicale

Schimb de experienta in Marea Britanie pentru medicii de familie

Data ultimei actualizari: 11/08/2014

controale-in-spitaleUn medic rezident sau un medic specialist in medicina de familie in primii cinci ani dupa obtinerea specialitatii au posibilitatea sa participe la un schimb de experienta in Marea Britanie. Societatea de Medicina Familiei din Marea Britanie organizeaza schimbul de experienta in Liverpool, in perioada 30 septembrie-4 octombrie 2014.

Termen limita de inscriere – 17 august 2014

In cadrul schimbului de experienta din Liverpool, medicul de familie selectat va avea posibilitatea sa viziteze pe 30 septembrie un cabinet al unui medic de familie.

Pe 1 octombrie 2014, va putea sa participe la preconferinta tinerilor medici de familie din Marea Britanie organizata de RCGP-JIC.

In perioada 2-4 octombrie 2014, medicii de familie au posibilitatea sa participe la conferinta nationala de medicina familiei organizata de Societatea de Medicina Familiei din Marea Britanie.

Inscriere si participare

Pentru a participa la selectie, trebuie sa completati un formular si sa-l trimiteti la adresa de email vdgm@snmf.ro, pana la data limita de 17 august 2014.

Medicii care doresc sa participe la schimbul de experienta trebuie sa aiba cunostinte medii-avansate de limba engleza.

Medicul de familie selectat va fi anuntat prin email si pe site-ul Societatii Nationala de Medicina Familiei (SNMF) in data de 18 august 2014.

Taxele de participare la preconferinta si conferinta vor fi acoperite de organizatori.

Medicul roman trebuie sa isi asigure transportul Romania-Anglia si cazarea pentru cinci nopti.

Pentru mai multe informatii despre schimbul de experienta si pentru a accesa formularul de inscriere, click aici.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.