Schimb de experienta in Barcelona pentru medicii de familie

30/10/2013

Schimb de experienta in Barcelona pentru medicii de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/schimb-de-experienta-in-barcelona-pentru-medicii-de-familie/

In perioada 4-7 februarie 2014, medicii rezidenti sau medicii specialisti in medicina de familie in primii 5 ani dupa obtinerea specialitatii au posibilitatea sa participe la un schimb de experienta in Barcelona, Spania. Aceasta oportunitate pentru medicii de familie este oferita de Societatea de Medicina Familiei din Spania (SemFYC) si Vasco da Gama Movement.

Activitati in schimbul de experienta pentru medicii de familie

Un singur medic va fi selectat pentru a participa la schimbul de experienta din Barcelona. Acesta va putea sa viziteze timp de 2 zile un cabinet de medicina familiei din Barcelona sau imprejurimi.

In perioada 7-8 februarie 2014, medicul selectat va avea ocazia sa participe si la prima Conferinta europeana a tinerilor medici de familie organizata de Vasco da Gama Movement.

Inscriere si detalii participare

Pana pe 8 noiembrie 2013, medicii de families sau medicii rezidenti care doresc sa participe la acest schimb de experienta, trebuie sa trimita formularul de inscriere pe adresa tineriMF@snmf.ro.

Transportul Romania-Barcelona si taxa de participare la conferinta tinerilor medici de familie va fi suportata de medicul selectat.

Pentru a accesa formularul de inscriere si pentru mai multe detalii despre termeni si conditii de participare, accesati pagina Grupului tinerilor medici de familie http://www.snmf.ro/tineri.

Sursa: www.snmf.ro

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: