Stiri medicale

Schimb de experienta in Croatia pentru medicii de familie – 20 – 25 mai 2014

Data ultimei actualizari: 26/02/2014

Medicii de familie in primii cinci ani dupa obtinerea specialitatii si medicii rezidenti pot participa la un schimb de experienta in Croatia in perioada 20 – 25 mai 2014. Schimbul de experienta este posibil prin Societatea de Medicina Familiei din Croatia. Data limita de completare a formularului de inscriere este 7 martie 2014.

Schimb de experienta la un cabinet de medicina familiei din Croatia

Societatea Nationala de Medicina Familiei din Croatia (KoHOM) ofera unui medic de familie posibilitatea de a realiza un schimb de experienta alaturi de medicii croati.

In perioada 20-21 mai 2014, medicul de familie selectat va avea posibilitatea sa viziteze un cabinet de medicina familiei din Croatia.

In intervalul 22-25 mai 2014, medicul roman selectat va putea participa la Conferinta nationala de medicina familiei organizata de Societatea de Medicina Familiei din Croatia.

In cadrul acestei conferinte, vor exista ateliere in limba engleza si prezentari pentru medicii rezidenti.

Inscriere si taxe de participare

Taxele de participare la conferinta si cazarea sunt asigurate de organizatori.

Deplasarea Romania-Croatia va fi suportata de medicul roman selectat sa participe la schimbul de experienta.

Pentru a putea participa, medicii de families sau medicii rezidenti trebuie sa aiba cunostinte medii-avansate de limba engleza.

Pentru mai multe detalii despre schimbul de experienta si pentru a accesa formularul de inscriere, click aici.

Sursa: www.snmf.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.