Stiri medicale

Schimb de experienta in Belgrad pentru medicii de familie

Data ultimei actualizari: 12/08/2014

controale-in-spitaleMedicii de familie au posibilitatea sa participe la un schimb de experienta in Belgrad, Serbia, in perioada  2 – 5 octombrie 2014. Data limita de inscriere este 15 august 2014. Schimbul de experienta “Mini Hippocrates” este organizat de “VDGM Movement” Serbia in cadrul Congresului “V Congress of GP/GM” cu participare internationala.

Activitati in cadrul schimbului de experienta

Medicii de familie care vor participa in Belgrad la schimbul de experienta vor putea sa asiste un medic de familie la cabinetul sau.

De asemenea, vor participa la conferintele organizate in cadrul congresului, avand posibilitatea sa asiste la prezentari ale unor cunoscuti specialisti in domeniu.

Participantii vor avea posibilitatea sa viziteze orasul Belgrad.

Principalele teme de dezbatere in cadrul congresului sunt management in asistenta primara, tratamentul centrat pe pacient, capacitatea de a rezolva anumite probleme, concentrarea pe comunitate.

Inscriere si participare

Taxa de conferinta si cazarea sunt asigurate de organizatori.

Medicii de familie selectati vor trebui sa plateasca transportul Romania-Serbia.

Pentru mai multe informatii despre inscriere si participare, click aici.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.