Stiri medicale

Saptamana Constientizarii Creierului – 10 – 14 martie 2014

Data ultimei actualizari: 11/03/2014

creierPerioada 10 – 14 martie 2014 marcheaza Saptamana Constientizarii Creierului printr-o serie de evenimente organizate la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti. Participarea la aceste evenimente este gratuita.

Conferinta “Creier pentru societate” – 14 martie 2014

In data de 14 martie 2014, se va desfasura unul dintre cele mai importante evenimente din Saptamana Constientizarii Creierului, Conferinta “Creier pentru societate”.

Conferinta este urmata de o masa rotunda si de dezbateri.

Sesiuni stiintifice interactive – 12 – 13 martie 2014

Daca luni, 11 martie, a fost Ziua Deschisa a Laboratorului de Neurostiinte, in zilele urmatoare vor avea loc sesiuni stiintifice interactive.

Intelegerea functionarii creierului normal si patologic

Principalul obiectv al evenimentelor organizate in “Saptamana constientizarii creierului” este de a atrage atentia publicului larg dar si a factorilor de decizie asupra functionarii creierului normal si patologic.

“Saptamana constientizarii creierului” este cunoscuta la nivel mondial ca Brain Awareness Week (BAW), initiata de Fundatia americana DANA.

Evenimentele organizate pentru a marca “Saptamana constientizarii creierului” au ca obiectiv popularizarea cunoasterii creierului in randul populatiei.

Stire preluata de pe www.agerpres.ro

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.