SANITAS: Solutionarea revendicarilor sau greva generala

09/05/2016

SANITAS: Solutionarea revendicarilor sau greva generala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sanitas-solutionarea-revendicarilor-sau-greva-generala/

protestePrioritara pentru Federatia Sanitas din Romania este solutionarea revendicarilor inaintate autoritatilor statului si in acest sens vor continua toate actiunile sindicale prevazute pentru urmatoarea perioada.

Astfel, intre 9-13 mai, Federatia SANITAS din Romania va organiza adunari publice in fata Ministerului Sanatatii, Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerului Finantelor Publice.

Totodata, Federatia va continua negocierile cu Ministerul Muncii, iar acordul semnat cu Ministerul Sanatatii reprezinta in continuare baza tuturor negocierilor privind reglementarea problemelor cu care se confrunta sistemul sanitar.

In continuare, SANITAS este deschisa la dialog si negocieri cu acele institutii ale statului care inteleg importanta aparitiei unei ordonante de urgenta care sa elimine inechitatile si discriminarile salariale din sistemul sanitar si sistemul de asistenta sociala, ordonanta care sa se raporteze la situatiile concrete si reale ale sistemului, asa cum au fost ele prezentate de Federatie la toate negocierile care s-au desfasurat pana acum.

SANITAS va continua pichetarile institutiilor guvernamentale ale tarii pana cand toate solicitarile inaintate guvernantilor vor fi rezolvate.

Federatia SANITAS din Romania atrage atentia Guvernului Romaniei ca situatia in care se afla sectorul sanitar trebuie reglementata, iar lipsa de raspuns va fi amendata cu GREVA GENERALA.

Este timpul sa spunem STOP umilirii cadrelor medicale!

Biroul de presa al Federatiei SANITAS din Romania

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: