Sanitas: Angajatii din asistenta sociala sunt in continuare tinta Guvernului

16/09/2021
Sanitas: Angajatii din asistenta sociala sunt in continuare tinta Guvernului

Sanitas: Angajatii din asistenta sociala sunt in continuare tinta Guvernului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sanitas-angajatii-din-asistenta-sociala-sunt-in-continuare-tinta-guvernului/

Intentia Guvernul de a initia un proiect de ordonanta de urgenta care stabileste ca angajatii din institutiile publice din domenii precum asistentei sociale vor trebui sa faca dovada vaccinarii sau, in caz contrar, sa prezinte un test negativ sau dovada faptului ca au trecut prin boala, a starnit critici din partea sindicatelor.

“Saptamana trecuta partenerii sociali (atat patronatele cat si sindicatele) au avizat negativ proiectul de OUG care obliga doar angajatii din asistenta sociala sa se testeze pe cheltuiala proprie!

Cu toate acestea, Guvernul a avut astazi pe ordinea de zi, in prima lectura acest document! Ne lasa impresia ca este un experiment pentru a putea “lua pulsul” salariatilor din sistemul public si al opiniei publice referitor la acest subiect!”, transmit reprezentantii Sanitas intr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, “Federatia SANITAS respinge categoric un astfel de demers care discrimineaza o categorie de salariati deja profund afectata de nenumarate inechitati atat in pandemie cat si in afara ei!”.

Etichete: angajatii din asistenta sociala, proiect guvern angajati asistenta sociala, sanitas

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: