Proiect: Angajatii din institutiile publice sa faca dovada vaccinarii, testarii

15/09/2021
Proiect: Angajatii din institutiile publice sa faca dovada vaccinarii, testarii

Proiect: Angajatii din institutiile publice sa faca dovada vaccinarii, testarii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/proiect-angajatii-din-institutiile-publice-sa-faca-dovada-vaccinarii-testarii/

Potrivit premierului Florin Citu, Guvernul a dezbatut un proiect de ordonanta de urgenta privind vaccinarea si testarea unor categorii profesonale.

Mai exact, proiectul stabileste ca angajatii din institutiile publice din domenii precum asistentei sociale vor trebui sa faca dovada vaccinarii sau, in caz contrar, sa prezinte un test negativ sau dovada faptului ca au trecut prin boala.

“Am discutat un proiect de ordonanta de urgenta care stabileste ca angajatii din institutiile publice din zona asistentei sociale vor trebui sa faca dovada vaccinarii sau, in caz contrar, sa prezinte un test negativ sau dovada faptului ca au trecut prin boala. Este un proiect de ordonanta in prima lectura”, a declarat premierul Florin Citu, intr-o declaratie publica la Palatul Victoria.

De altfel, si Nelu Tataru, fost ministru al Sanatatii si actual consilier onorific al premierului , a precizat, miercuri dimineata, ca se poarta discutii despre o posibila vaccinare anti-Covid sau testare obligatorie a angajatilor din spitale si scoli.

Etichete: dovada vaccinare angajati din institutii publice, dovada testare angajati din institutii publice, dovada trecerii prin boala angajati din institutii publice, florin citu, nelu tataru

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: