SANITAS: 68.700 de semnaturi pentru declansarea grevei generale

19/10/2016

SANITAS: 68.700 de semnaturi pentru declansarea grevei generale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sanitas-68-700-de-semnaturi-pentru-declansarea-grevei-generale/

SANITAS PICHETEAZA MS 2Federatia Sanitas a strans pana in prezent 68.000 de semnaturi pentru declansarea grevei generale din sistemul public de sanatate, programata pentru sfarsitul acestei luni.

Miercuri, 19 octombrie, membrii de sindicat s-au aflat in greva de avertisment de doua ore.

“Sanitas are deja 68.700 de semnaturi pentru declansarea grevei generale”, a afirmat prim-vicepresedintele Sanitas, Marius Sepi, potrivit Agerpres.

Miercuri, 19 octombrie, reprezentantii federatiei au declansat o greva de avertisment cu intreruperea activitatii intre orele 8:00-10:00.

“Ziua de 19 octombrie 2016 este una importanta pentru tot ceea ce inseamna sistemul sanitar si de asistenta sociala. Este ziua in care ne cerem drepturile si nu mai acceptam jumatati de masura!(…) Este timpul sa ne cerem drepturile! Este timpul sa spunem STOP umilintei cadrelor medicale! Nu ne-am dorit sa ajungem aici! Insa am ajuns in situatia sa nu mai putem profesa. Am ajuns in situatia in care sa trimitem pacientii sa isi cumpere tratamentul si materialele sanitare din afara spitalelor. Am ajuns sa ne ingropam colegii morti la datorie din cauza epuizarii fizice. Am ajuns umiliti de niste guvernanti carora nu le pasa ce se intampla cu populatia acestei tari. 19 octombrie este ziua in care aratam ca suntem o forta”, au precizat reprezentantii Sanitas pe site-ul federatiei.

Declansarea greva generale in sistemul de sanatate este programata pe data de 31 octombrie.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: