Sandesc (Ministerul Sanatatii): Consideram absolut binevenita aceasta actiune a organelor in drept

21/09/2015

Sandesc (Ministerul Sanatatii): Consideram absolut binevenita aceasta actiune a organelor in drept

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sandesc-ministerul-sanatatii-consideram-absolut-binevenita-aceasta-actiune-a-organelor-in-drept/

dorelsandescCele 59 de perchezitiile DIICOT ce au avut loc luni, 21 septembrie, la farmacisti si medici acuzati ca ar fi decontat in mod fraudulos sume mari de bani din Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate, au starnit reactii si din partea Ministerului Sanatatii.

“Noi, ca Minister al Sanatatii, consideram absolut binevenita aceasta actiune a organelor in drept, de stopare a acestor fenomene foarte grave in sistemul sanitar romanesc si care sunt de natura sa aduca prejudicii importante pacientilor nostri”, a declarat Dorel Sandesc, Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii.

Oficialil a mai adaugat adaugat ca autoritatile au fostavertizate de existenta unor nereguli chiar de persoane care lucreaza in Ministerul Sanatatii.

“Nu pot fi solidar cu colegii care au asemenea practici care sunt ilegale constituind veritabile retele infractionale. Ministerul Sanatatii a colaborat chiar cu organele in drept si multe actiuni au fost declansate chiar in urma informatiilor venite din structurile Ministerului Sanatatii, care a sesizat unele date care sugerau actiuni ilegale”, a mai precizat Dorel Sandesc, citat de Agerpres.

Reamintim ca Procurorii DIICOT au descis in aceasta dimineata la 59 de adrese pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Braila, Constanta si Vrancea la farmacisti si medici acuzati, printre altele, de inselaciune, evaziune fiscal sau spalarea banilor.

Mascatii au dat din nou desteptarea! 59 de perchezitii la farmacisti si medici

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: