Salarii de 4000 de euro pentru medici

25/11/2013

Salarii de 4000 de euro pentru medici

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/salarii-de-4000-de-euro-pentru-medici/

poza campanii de testareMedicii romani au posibilitatea sa castige un salariu de 4000 de euro pe luna daca se hotarasc sa profeseze in strainatate. Targul “Cariere in Alb” organizat duminica la Cluj a oferit peste 500 de locuri de munca pentru medici si asistenti medicali.

Care sunt specialitatile cele mai cautate in strainatate

La targul de locuri de munca “Cariere in alb”, cei mai cautati au fost medicii radiologi, anestezisti, medicii stomatologi dar si asistentii medicali.

Tarile cu cele mai multe oferte de munca pentru medici si asistenti medicali au fost Germania, Irlanda, Franta, Suedia, Danemarca si tarile arabe.

In afara de salariile motivante, mediciilor si asistentilor medicali li se ofera si suportul de a invata limba tarii in care hotarasc sa profeseze.

In acelasi timp, medicii pot primi ajutorul de a se muta cu familia, dar si pentru gasirea unei locuinte.

Pentru ce salarii medicii pleaca din Romania

Salariile pe care le pot castiga medicii si asistentele medicale sunt cu mult peste cele din Romania.

Daca un medic specialist poate castiga in strainatate 4000 de euro pe luna, medicii rezidenti pot avea un salariu de 2500 de euro pe luna.

Si pentru asistentele medicale oferta este tentanta, astfel ca pe luna un asistent medical poate castiga 1500 de euro pe luna.

In afara de salariile motivante, de ajutorul primit pentru gasirea unei locuinte si invatarea limbii straine, medicii spun ca aleg sa profeseze in strainatate si pentru conditiile mai bune de practicare a meseriei.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: