S-a realizat prima interventie chirurgicala de reconstructie mamara finantata integral de CNAS

04/12/2014

S-a realizat prima interventie chirurgicala de reconstructie mamara finantata integral de CNAS

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/s-realizat-prima-interventie-chirurgicala-de-reconstructie-mamara-finantata-integral-de-cnas/

transplantMiercuri, 3 decembrie, s-a realizat prima interventie chirurgicala de reconstructie mamara finantata integral de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Operatia a avut loc la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Brasov, in cadrul subprogramului de reconstructie mamara, parte a programului national de oncologie

In cursul zilei de joi, 4 decembrie, o a doua pacienta va beneficia de o astfel de interventie reconstructive. Programarile din lista de asteptare vor fi apoi onorate si anul viitor.

“Tinand cont de faptul ca subprogramul de reconstructie mamara derulat de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov se adreseaza si pacientelor cu cancer la san operat din judetele limitrofe Brasovului — Covasna, Harghita, Buzau, Sibiu, Prahova, am dori ca prin intermediul mijloacelor mass-media acest comunicat sa fie diseminat si in aceste judete, fapt care ar sustine atat interesul pacientelor din aceste judete, cat si cresterea prestigiului Spitalului Clinic Judetean de Urgenta si al Centrului Universitar Medical Brasov”, scrie intr-un comunicat de presa emis de  Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.   

In informarea publica se mai mentioneaza ca derularea acestui subprogram a fost posibila si datorita implicarii colectivului de medici oncologi ai spitalului brasovean, coordonat de dr. Roman Liliana, care au asigurat selectarea cazurilor la care se preteaza realizarea unor astfel de interventii chirurgicale.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: