Stiri medicale

ROMMEDICA 2012

Data ultimei actualizari: 27/07/2012

ROMEXPO organizeaza in perioada 24 -27 aprilie a.c. a XXII –a editie ROMMEDICA. Evenimentul este organizat in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si in parteneriat cu Colegiul Medicilor din Romania, Societatea Nationala de Medicina de Familie,Societatea Romana de Cardiologie, Vodafone, etc…

Vor avea loc conferinte, mese rotunde si workshop-uri pentru a facilita accesul medicilor la informare, precum si sesiuni de networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.Cei interesati vor putea asista la prezentări si demonstratii live ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de firmele participante din sectoarele: electro-medicina, chirurgie, medicina de urgenta, echipament si dotari pentru spitale si clinici, medicina de recuperare, produse farmaceutice, IT & C medical,oftalmologie si componente optice, aparatura de laborator, servicii medicale, finantare si leasing, estetica medicala, precum si infrumusetare si fitness.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

  • 24 – 26.04.2012 intre orele 10:00-18:00.
  • 27.04.2012 intre orele 10:00-16:00
Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.