Romanii au donat peste 3000 de curse de taxi pentru personalul sanitar si auxiliar

13/04/2020

Romanii au donat peste 3000 de curse de taxi pentru personalul sanitar si auxiliar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/romanii-au-donat-peste-3000-de-curse-de-taxi-pentru-personalul-sanitar-si-auxiliar/

Peste 3.000 de curse de taxi au fost donate, pana in prezent, pentru personalul medical si auxiliar din Bucuresti si Cluj, care se implica in combaterea COVID-19 si in gestionarea starii de urgenta.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Managementul hipotiroidismului

“Romanii au donat, pana in prezent, peste 3.000 de curse gratuite prin intermediul aplicatiei Free Now (Clever) pentru personalul medical si auxiliar care se implica activ in combaterea coronavirusului si in gestionarea starii de urgenta din Bucuresti si Cluj-Napoca. Prin sectiunea Heroes din aplicatia Free Now, ei pot comanda curse si se pot deplasa gratuit in perioada starii de urgenta, in baza legitimatiei de serviciu. Oricine vrea sa vina in sprijinul medicilor poate dona curse pe free-now.com/eroi, iar pentru desfasurarea in siguranta a curselor, Free Now echipeaza 500 de masini ale soferilor voluntari cu panouri care despart scaunele din fata si bancheta din spate”, se precizeaza intr-un comunicat dat publicitatii, luni.

Free Now face parte dintr-o initiativa ampla, desfasurat in zece tari europene, respectiv Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Romania, Austria si Suedia.

Etichete: donatii personalul medical, curse gratuite taxi, curse gratuite taxi medici, curse gratuite taxi personal medical

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

OMS nu este de acord cu conditionarea accesului intr-un stat in functie de certificatele de vaccinare

Livrarile de vaccin vor fi reduse in saptamanile viitoare | Romania continua vaccinarea cu stocul de rezerva

84,6% din personalul medical ar putea fi vaccinat pana la sfarsitul lunii ianuarie

Vlad Voiculescu: 30 de lei per pacient programat la vaccinarea anti-Covid pentru medicii de familie

A V-a transa de vaccin de la Pfizer & BioNtech, de 87.750 de doze, ajunge in Romania