Romania este gazda Congresului Mondial IASGO 2013

04/06/2013

Romania este gazda Congresului Mondial IASGO 2013

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/romania-este-gazda-congresului-mondial-iasgo-2013/

poza congresul IASGO 2013Dupa succesul inregistrat la cel de-al 17-lea Congres Mondial IASGO din anul 2007, Romania este din nou gazda acestei prestigioase manifestari stiintifice internationale, care va avea loc in perioada 18-21 septembrie, la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Acest eveniment emblema reuneste profesionisti de top ai medicinei mondiale din domeniile chirurgiei, gastroenterologiei si oncologiei, care vor sustine zilnic conferinte, workshopuri, demonstratii live, prezentari de cazuri clinice si dezbateri, cu scopul declarat de a contribui si de a adauga noi valente domeniilor in care activeaza, inlesnind in mod cert o serie de succese notabile in folosul pacientilor.

Congresul Mondial IASGO 2013 atinge un grad considerabil de profesionalism, atat la capitolul structurii complexe, cat si la cel al spectrului consistent al temelor incluse in repertoriul stiintific: Chirurgia tractului gastrointestinal superior

 • Chirurgie colo-rectala
 • Chirurgie hepatica
 • Chirurgia cailor biliare extrahepatice
 • Chirurgie pancreatica
 • Radiologie interventionala
 • Radioterapie
 • Chirurgie laparoscopica si endoscopica
 • Inovatie & tehnologie avansata
 • Chirurgie robotica
 • Abordari multidisciplinare
 • Oncologie

Evenimentul reprezinta o forta motrice si pentru formarea profesionala a tinerilor specialisti, sens in care, cu aceasta ocazie, va fi prezentat si noul program al Burselor de Calatorii, program competitiv care acorda premii tinerilor chirurgi ale caror rezumate, bazate pe prezentari video sau comunicari orale ale studiilor clinice, au fost validate si notate cu calificative de exceptie.

“Intalnirea de la Bucuresti va fi un moment de referinta in istoria Asociatiei noastre deoarece dl. profesor Irinel Popescu are determinarea, experienta si vointa necesara pentru a face posibila organizarea unui eveniment memorabil. Toate noutatile din domeniul Chirurgiei Oncologice, Endoscopiei, Chirurgiei Minim Invazive, Chirurgiei Laparoscopice si Chirurgiei Robotice, vor fi prezentate, evaluate si dezbatute in cadrul evenimentului. Vor fi introduse sesiuni speciale privind cazurile clinice dificile intalnite, urmate de discutii interactive intre prezentatorii lucrarilor, moderatorii sesiunii si public”, a declarat prof. Masatoshi Makuuchi, Presedintele IASGO.

Aspectul multidisciplinar, programul variat si dens racordat la realitatile si evolutiile internationale, participarea celor mai straluciti specialisti ai lumii, sunt vectori care transforma Congresul Mondial IASGO 2013 intr-o declaratie de profesionalism stiintific la superlativ.

 

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment medical, vizitati website-ul oficial al Congresului.

 

Material realizat de organizatorii evenimentului

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati