Romania a depasit 6 milioane de doze administrate de la inceputul campaniei de vaccinare

10/05/2021
Romania a depasit 6 milioane de doze administrate de la inceputul campaniei de vaccinare

Romania a depasit 6 milioane de doze administrate de la inceputul campaniei de vaccinare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/romania-a-depasit-6-milioane-de-doze-administrate-de-la-inceputul-campaniei-de-vaccinare/

Romania a depasit, duminica, 6 milioane de doze administrate de la inceputul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, potrivit secretarului de stat in Ministerul Sanatatii Andrei Baciu. vicepresedinte al Comitetului national de coordonare a activitatilor privind imunizarea impotriva SARS-CoV-2.

“Romania, jos palaria! Cum incheiem acest weekend? Cu rezultate foarte bune! Peste 100.000 de persoane au ales sa se vaccineze in fiecare zi (sambata – 110.633 si duminica – 103.937); peste 3,6 milioane de persoane au fost vaccinate pana acum cu cel putin o doza; Romania a depasit inca o borna, 6 milioane de doze administrate de la inceputul campaniei de vaccinare”, a scris Andrei Baciu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, maratonul vaccinarii organizat la Bucuresti a fost un succes, peste 18.000 de persoane fiind imunizate pana la ora 20,00.

“Le multumesc profesorilor si studentilor de la Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ pentru organizarea exemplara din aceste zile. De asemenea, le multumesc medicilor si asistentelor care au participat la acest maraton si au fost la datorie non-stop! Centrul va fi deschis pana maine dimineata, la ora 8,00”, mai scrie demnitarul.

Totodata, el le-a multumeste si medicilor de familie care au fost la datorie la acest sfarsit de saptamana, precizand ca 3.527 de persoane au fost imunizate in cabinetele lor, dintre care peste 200 in ultimele 24 de ore.

Etichete: vaccinare anti-covid, campanie de vaccinare, andrei baciu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: