Rodica Tanasescu: M-am saturat sa spun pacientilor: Nu pot! N-am voie!

Data ultimei actualizari: 22/12/2017

Medicii de familie si-au spus din nou nemultumirile joi, intr-o conferinta de presa a Coalitiei “Solidari pentru Sanatate” si au anuntat proteste.

Alaturi de Societatea nationala de Medicina Familiei si Federantia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie, au coalizat cele mai importanta organizatii non guvernamentale care apara drepturile pacientilor, uniti sub acelasi mesaj: Sustinem Medicina de Familie si Vrem Normalitate!

Interviu Dr. Rodica Tanasescu, presedinte Societatea Nationala de Medicina Familiei

Medicul de Familiei Rodica Tanasescu a mai spus ca s-a saturat ca de ani de zile sa tot spuna pacientilor Nu Pot si N-am voie!

Interviu Dr. Rodica Tanasescu, presedinte Societatea Nationala de Medicina Familiei

Un mesaj important a venit si din partea Colegiului Medicilor din Romania, care a transmis sustinere medicilor de familiei in demersurile lor.

Interviu Dr.  Rodica Tanasescu, presedinte Societatea Nationala de Medicina Familiei

 

 

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

5 comentarii

 • dr. vieru ana spune:

  sunt in faliment cu cabinetul de aproape un an
  ce sa fac? la privat nu am cand sa mai lucrez ca ajung acas la orele 19*-20*

 • Andrei spune:

  Subfinantarea, presiunile și amenințările permanente pe care le receptează medicii de familie din partea instituțiilor statului, preponderent din zona DSP urilor, casei de asigurări, etc, lipsa unor drepturi elementare din punct de vedere al protecției sociale precum dreptul la concediul medical,concediul de odihna sau maternal conduc în mod inevitabil la falimentul sau desființarea asistenței medicale primare!

  • Dr.Paldau Ion spune:

   ASTA MERITA NATIA ROMANA, CEA MAI MARE PARTE, MAI BINE ZIS. VIVE LA FRANCE, MON CHERE!!! PLECATI CU TOTII SA MAI RAMANA “”alesii””!!!!

 • Andrei spune:

  Subfinantarea asistenței medicinei de familie este la acest moment cronica la care se adaugă cinismul / incompetenta decidenților față de asigurarea securității în domeniul sănătății publice.

 • VISAN GABRIEL spune:

  Medicina de familie a fost distrusa de slugarnicii ei care nu au eliminat pragul de asigurati de pe lista unui medic de familie! Sistand libera concurenta, nu ai cum sa te dezvolti si sa oferi servicii de calitate! Nu poti face altceva decat sa fii slugarnicul casei de asigurari de sanatate pentru ca nu ai cum sa te dezvolti fara libera concurenta!

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.