Reabilitarea sectorului sanitar romanesc

23/01/2015

Reabilitarea sectorului sanitar romanesc

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/reabilitarea-sectorului-sanitar-romanesc/

senat-camera-deputatilorContractul de finantare intre Guvern si Banca Europeana de Investitii (BEI) privind reabilitarea sectorului sanitar a fost prelungit cu un an, pana la 31 decembrie 2015.
Asta inclusv  cu majorarea contributiei financiare a Romaniei cu circa 4,6 milioane de euro.

Modificarea contractului a fost realizata prin aprobarea de catre Guvern, in sedinta de miercuri, a unui amendament convenit intre Guvern si BEI la contractul de finantare dintre cele doua parti destinat finantarii proiectului privind reabilitatea sectorului sanitar, realateaza Mediafax.

De asemenea, purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota, a aratat ca modificarea contractului de finantare vizeaza extinderea datei de finalizare a proiectului cu un an, de la 31 decembrie 2014 la 31 decembrie 2015, pentru a permite finalizarea lucrarilor de reabilitare a unitatilor de maternitate si neonatologie incluse in proiect, scrie si Romania Libera.

Reprezentantii Guvernului au mai precizat ca procedura atrage si actualizarea costurilor proiectului, in principal prin majorarea contributiei Romaniei cu circa 4,6 milioane euro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: