Rafila: Revocarea lui Voiculescu, un gest de responsabilitate al prim-ministrului

14/04/2021

Rafila: Revocarea lui Voiculescu, un gest de responsabilitate al prim-ministrului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/rafila-revocarea-lui-voiculescu-un-gest-de-responsabilitate-al-prim-ministrului/

Revocarea din functie a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, este perfect justificata si reprezinta un gest de responsabilitate al premierului Florin Citu, spune deputatul Alexandru Rafila.

“Ne gasim in fata unei decizii a prim-ministrului Florin Citu de revocare din functie a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si a secretarului de stat Andreea Moldovan. Consideram ca este perfect justificata. “, a afirmat Rafila, la Parlament, citat de Agerpres.

El a precizat ca s-a ajuns ca Ministerul Sanatatii sa functioneze “in afara Guvernului”.

“Se pare ca evidenta faptelor a dovedit orice fel de inchipuire si, practic, am ajuns in situatia in care Ministerul Sanatatii functiona in afara Guvernului Romaniei, asa cum functiona, de fapt, in afara nevoii de asigurare a serviciilor medicale, de asigurare a sanatatii publice pentru cetatenii romani”, a adaugat Rafila

De asemenea, medicul a mai mentionat ca revocarea lui Voiculescu reprezinta un gest de responsabilitate din partea premierului.

“Eu consider ca este un gest de responsabilitate al prim-ministrului. Vine tarziu, este adevarat. Ceea ce s-a intamplat in ultimele saptamani, in ultimele luni, a dus la pierderea controlului pandemiei si, probabil, vazand acest lucru, prim-ministrul a actionat”, a mai precizat medicul Alexandru Rafila potrivit sursei citate.

Etichete: alexandru rafila, revocare vlad voiculescu, premierul florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: