Rafila: La Antibiotice Iasi am vazut un lucru ce trebuie replicat in sistemul de sanatate

25/03/2022
Rafila: La Antibiotice Iasi am vazut un lucru ce trebuie replicat in sistemul de sanatate

Rafila: La Antibiotice Iasi am vazut un lucru ce trebuie replicat in sistemul de sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/rafila-la-antibiotice-iasi-am-vazut-un-lucru-ce-trebuie-replicat-si-in-sistemul-de-sanatate/

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, s-a aratat impresionat de modul de organizare si functionare a fabricii Antibiotice Iasi. El a afirmat ca managementul acestei companii ar trebui replicat la nivelul oricarei institutii din sanatate.

Totodata, a precizat ca Antibiotice Iasi a facut o treaba extraordinara in ceea ce priveste productia in timp scurt de comprimate de iodura de potasiu.

“La Antibiotice am vazut un lucru care ar trebui sa ne dea de gandit si sa-l replicam si in sistemul de sanatate: un management foarte bun si continuitatea acestui management. Fara continuitate in asigurarea managementului sistemului de sanatate in institutiile medicale nu vom avea performanta. Va spun lucru asta in cunostinta de cauza. Nu are nicio legatura cu mine, ca sa excludem orice fel de comentariu, dar continuitatea in proiecte, dezvoltarea de proiecte presupune competenta si continuitate”, a declarat ministrul Sanatatii, intr-o conferinta de presa.

In opinia sa, managementul performant a facut ca Antibiotice Iasi sa fie un jucator important pe piata farmaceutica de la nivel national si international.

Antibiotice Iasi a finalizat productia a circa 30 de milioane de comprimate de iodura de potasiu pe care le-a si distribuit, in mare parte, catre toate Directiile de Sanatate Publica din tara.

Etichete: antibiotice iasi, rafila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: