Puncte EMC: Terapia beta-blocanta la pacientii cu HTA si multiple comorbiditati

13/02/2020

Puncte EMC: Terapia beta-blocanta la pacientii cu HTA si multiple comorbiditati

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/puncte-emc-terapia-beta-blocanta-la-pacientii-cu-hta-si-multiple-comorbiditati/

“Terapia beta-blocanta la pacientii cu HTA si multiple comorbiditati” este un curs disponibil on-line, gratuit care are ca principal obiectiv să ofere medicilor celor mai noi informatii si date stiintifice despre definirea, clasificarea si complicatiile HTA, precum si despre complicatiilor bolii hipertensive.

Este explicata pozitionarea corecta a terapiei beta blocante si sunt detaliate efectele medicamentelor antihipertensive asupra sistemului nervos simpatic. Cursul ofera notiuni despre modul in care se alege corect tipul de preparat beta-blocant indicat pacientului cu hipertensiune arteriala si comorbiditati.

Toate aceste informatii fiind elemente cheie care contribuie la buna diagnosticare si tratare a pacientilor cu HTA si comorbiditati, precum si la o buna colaborare a echipei medicale, astfel incat pacientul sa duca o viata normala in ciuda acestor diagnostice.

Pe platforma de e-Learning www.formaremedicala.ro, exista disponibil un curs creditat cu puncte EMC despre “Terapia beta-blocanta la pacientii cu HTA si multiple comorbiditati”.

 

Cursul MANAGEMENTUL HIPOTIROIDISMULUI este creditat cu 6 puncte EMC si poate fi accesat gratuit AICI.

Etichete: puncte emc, credite emc medici de familie, curs online emc

autor

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: