Puncte EMC si premii pentru medicii de familie

22/02/2013

Puncte EMC si premii pentru medicii de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/puncte-emc-premii-medicii-familie/

 

 

 

 

 

 

UPDATE: Tombola s-a incheiat – Castigatorii tombolei “Introducere in vaccinologie”

 

FormareMedicala.ro are placerea de a anunta numele medicilor care in urma tragerii la sorti au castigat cele trei premii oferite in cadrul tombolei desfasurate in perioada 1-18 februarie 2013, pentru cursul EMC “Introducere in vaccinologie”.

Va reamintim ca participarea la tombola a presupus promovarea cursului de educatie medicala continua creditat cu 8 puncte EMC “Introducere in vaccinologie”.

Le multumim pentru participare si ii felicitam pe:

Dl. Dr. Dan Jurca – a castigat un eReader Kindle.

Dna. Dr. Carmen Madalina Croitorescu – a castigat o rama foto digitala.

Dna. Dr. Oana-Octavia Mihoc – a castigat, de asemenea, o rama foto digitala.

Le multumim pentru implicare tuturor participantilor si va invitam sa ne ramaneti alaturi, stimati domni doctori si doamne doctori!

——————————————————————————————————————————-

FormareMedicala.ro va invita sa participati la tombola!

Promovati  in perioada 1-18 Februarie 2013 cursul “Introducere in vaccinologie” disponibil online pe FormareMedicala.ro, obtineti 8 credite EMC, si puteti castiga unul dintre urmatoarele premii: 1 eReader Kindle (pe care puteti studia, in format pdf, oricare dintre cursurile disponibile pe platforma FormareMedicala.ro) si 2 rame foto digitale E-Boda !

Cursul este format din 4 lectii, prezinta notiunile generale de vaccinologie, definitii, istoric precum si rolul medicului de familie in vaccinare. Recomandam ca fiecare din aceste lectii sa fie parcursa intr-o sedinta de studiu pe care o estimam la cca 2 ore. Click aici pentru a accesa cursul si a participa la tombola.

Nu aveti cont pe FormareMedicala.ro? Va puteti face in mai putin de un minut un cont gratuit aici.

Va asteptam la cursuri si examene!

 

Regulamentul de participare la Tombola

1. Organizarea Tombolei
1.1.Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro in perioada 1-18 februarie 2013. La aceasta promotie participa toti medicii de familie cu drept de libera practica care promoveaza examenul cursului “Introducere in Vaccinologie” in aceasta perioada, pe portalul FormareMedicala.ro

2. Modul de desfasurare a promotiei:
2.1 Pentru a promova examenul, este necesar sa aveti un cont cont pe portalul Formare Medicala (sau sa va creati chiar acum un cont gratuit, in mai putin de un minut), selectarea cursului “Introducere in vaccinologie”, gatuit, studiul si promovarea examenului. Extragerea castigatorului se va face pe 22 Februarie 2013, prin intermediul site-ului random.org.

2.2. Premiiile
2.3 Numele castigatorilor vor fi facute publice prin afisare pe siteul www.formaremedicala.ro iar castigatorii va fi contactat de organizatorii promotiei prin utilizarea adresei de email furnizate la completarea formularului de inregistrare.

3. Conditiile participarii la tombola
3.1. La tombola poate participa orice medic de familie cu drept de libera practica care absolva unul dintre cursurile disponibile pe portalul FormareMedicala.ro pe perioada desfasurarii promotiei. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, aceasta va intra in posesia premiului numai dupa primirea unei aprobari scrise si a unei semnaturi din partea reprezentantului sau legal, fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant prin prezentarea unui inscris ce urmeaza a fi trimis catre FormareMedicala.ro.
3.2. FormareMedicala.ro in calitate de organizator, detine toate drepturile de editare, publicare si utilizare a informatiilor si imaginilor participantilor la aceasta campanie si a castigatorilor ei. Organizatorul va face publice informatiile privind numele castigatorilor, premiile acordate si orice alte date pe care le considera necesare. Participantii la aceasta actiune subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament.

4. Tragerea la sorti si acordarea premiului
4.1 La sfarsitul tombolei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanti ai FormareMedicala.ro va proceda la o tragere la sorti, pentru desemnarea castigatorului, prin extragere.
4.2 Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.formaremedicala.ro.
4.3 Premiul va fi trimis castigatorului prin curier la adresa indicata.

5. Diverse
5.1. Acest Regulament este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.formaremedicala.ro
5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea pe site-ul www.formaremedicala.ro a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.
5.3. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prezentului Regulament.

 

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: