Stiri medicale

Examen pentru obtinerea atestatelor de studii complementare

Data ultimei actualizari: 05/02/2013

Ministerul Sanatatii organizeaza la data de 14 martie 2013 examen pentru obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentisti si farmacisti.

Conform informatiilor publicate de  MS, in aceasta sesiune se pot înscrie  candidatii care  finalizeaza pana la data de 31.01.2013 pregatirea teoretica si practica efectuata in vederea obtinerii atestatelor de studii complementare, in conditiile prevazute de ordinul MS nr. 418/2005 cu modificarile si completarile ulterioare.

Examenele se vor desfasura in centrele universitare medicale acreditate  de Ministerul Sanatatii, in care s-a  efectuat pregatirea.

Pentru a vizualiza intreaga publicatie de examen apasa aici

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.