Proiect privind prelungirea suplimentarii numarului de posturi la DSP si Ambulanta

28/09/2020

Proiect privind prelungirea suplimentarii numarului de posturi la DSP si Ambulanta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/proiect-privind-prelungirea-suplimentarii-numarului-de-posturi-la-dsp-si-ambulanta/

Potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern, Ministerul Sanatatii vrea sa prelungeasca cu sase luni masura suplimentarii celor aproximativ 2.000 de posturi noi din cadrul Directiilor de Sanatate Publica si din Serviciile de Ambulanta.

“Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, se prelungeste perioada de aplicabilitate a HG nr. 254/2020 pentru completarea Hotararii Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii prin care a fost suplimentat numarul de posturi de personal contractual pentru directiile de sanatate publica si serviciile publice de ambulanta. In acest sens, a fost modificata teza finala a pct I. de la litera A din anexa nr. 2 a HG. nr. 144/2010 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii, care va avea urmatorul cuprins:  Incepand cu data de 1 aprilie 2020, pe o perioada de maximum 12 luni, numarul maxim de posturi se suplimenteaza cu 2.000 de posturi, din care: a) 1000 de posturi pentru directiile de sanatate publica judetene, respectiv a municipiului Bucuresti; b) 1000 de posturi pentru serviciile de ambulanta judetene si Serviciul de Ambulanta Bucuresti – Ilfov”, scrie in actul normativ.

Proiectul se afla in dezbatere publica, la sectiunea Transparenta decizionala.

Etichete: suplimentare posturi dsp, suplimentare posturi ambulanta, proiect ministerul sanatatii

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: