Nelu Tataru: Discutii privind vaccinarea obligatorie a unor categorii profesionale

15/09/2021
Nelu Tataru: Discutii privind vaccinarea obligatorie a unor categorii profesionale

Nelu Tataru: Discutii privind vaccinarea obligatorie a unor categorii profesionale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/nelu-tataru-discutii-privind-vaccinarea-obligatorie/

Nelu Tataru, fost ministru al Sanatatii, spune ca va discuta cu premierul Florin Citu despre o posibila vaccinare anti-Covid sau testare obligatorie a angajatilor din spitale si scoli.

“In acest moment, discutiile sunt despre obligativitatea unor vaccinari sau a unor testari, dar deciziile se vor lua in urmatoarea perioada (…), ne gandim la tot ce inseamna structuri ale statului, tot ce inseamna spital, tot ce inseamna scoli”, declarat Nelu Tataru, citat de Agerpres.

El a precizat ca imunizarea sau testarea obligatorie nu vor fi impuse pana nu va fi furnizata o evaluare pe care a solicitat-o privind numarul de angajati din sistemul medical care s-au vaccinat impotriva SARS-CoV-2 sau care au trecut prin infectarea cu acest virus.

Nelu Tataru, care este si consilier onorific al premierului Florin Citu, a mai precizat ca a pus problema resursei umane din sanatate, care dupa un an si jumatate este in continuare in prima linie in lupta cu SARS-CoV-2.

El a afirmat ca toate spitalele ‘vor satisface patologie COVID si non-COVID’ si ca se aplica principiul ca pacientul cronic nu trebuie sa duca lipsa de asistenta medicala.

Etichete: vaccinare anti-Covid obligatorie, testare covid obligatorie, nelu tataru

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: