Stiri medicale

Program de pregatire pentru a doua specialitate pentru medicii rezidenti

Data ultimei actualizari: 06/02/2013

Conform  prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 18/2009, cu modificarile si completarile ulterioare privind organizarea si finantarea rezidentiatului, posesorii certificatului de specialist pot efectua pregatire pentru obtinerea celei de a doua specialitati, in regim cu taxa. Astfel, medicii interesati pot sa isi depuna  dosarele de inscriere la programul de pregatire in cea de-a doua specialitate, in regim cu taxa la Ministerul Sanatatii, sediul din str. George Vraca nr. 9, in perioada 11.02.2013 – 20.02.2013.

Solicitarile medicilor specialisti pentru inscrierea la programul de pregatire in cea de-a doua specialitate, in regim cu taxa, specialitatea Medicina de urgenta vor fi analizate ulterior de catre Comisia de Specialitate a Ministerului Sanatatii.

Pentru metodologia privind examenul apasa aici

Pentru model cerere de inscriere apasa aici

Locuri propuse pentru sesiunea februarie 2013 apasa aici

Pentru model angajament de plata apasa aici

 

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.