Stiri medicale

Prof. univ. dr. Ioanel Sinescu a fost decorat cu “Steaua Romaniei”

Data ultimei actualizari: 21/05/2013

prof. dr. ioanel sinescuFormareMedicala.ro il felicita pe prof. univ. dr. Ioanel Sinescu pentru decoratia “Steaua Romaniei” primita luni de la Presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Conform Agerpres, in semn de “recunoastere deosebita a valorii profesionale, abnegatiei si devotamentului fata de pacienti, pentru rezultatele de exceptie obtinute in perfectionarea actului medical”, Traian Basescu a conferit Ordinul National “Steaua Romaniei” in grad de Mare Cruce profesorului dr. Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale si academicianului dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti.

Pe aceasta cale ii multumim prof. univ. dr. Ioanel Sinescu si pentru implicarea in realizarea a doua cursuri de educatie medicala continua online, disponibile gratuit pe platforma FormareMedicala.ro:

 

Sursa stire: Agerpres

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.