Prof. dr. G. Radulian reprezinta Romania in Asociatia Europeana pentru Studiul Diabetului

14/09/2021
Prof. dr. G. Radulian reprezinta Romania in Asociatia Europeana pentru Studiul Diabetului

Prof. dr. G. Radulian reprezinta Romania in Asociatia Europeana pentru Studiul Diabetului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/prof-dr-g-radulian-reprezinta-romania-in-easd/

Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian a fost, de curand, desemnata sa faca parte din grupul de studiu pentru neuropatie diabetica NEURODIAB din cadrul Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului (EASD).

Aceasta numire este una deosebit de importanta, pentru ca in acest mod se recunoaste contributia stiintifica a Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian in domeniul neuropatiei diabetice, personalitate marcanta a diabetologiei din Romania.

Este o deosebita onoare pentru mine, in calitate de Presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica din Romania, sa fiu membru NEURODIAB – EASD! Practic, este o recunoastere si a activitatii Societatii de Neuropatie Diabetica, realizata prin campanii educationale, implicare in screening-ul neuropatiei diabetice, precum si optimizarea procesului de diagnostic si a managementului terapeutic, care au reprezentat puncte extrem de importante, ce au consolidat si alegerea mea in cadrul NEURODIAB – EASD!”, a declarat Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian, presedintele Societatii de Neuropatie Diabetica din Romania pentru FORMARE MEDICALA.

De altfel, aceasta numire este extrem de benefica si pentru pacientii din Romania pentru ca Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian va lua parte, alaturi de membrii NEURODIAB din Europa si Statele Unite ale Americii, la realizarea unor programe de secrening si tratament destinate persoanelor cu neuropatie diabetica.

Practic, de aici pornim intr-o echipa internationala cu care vom realiza foarte multe proiecte legate de ceea ce inseamna neuropatia diabetica! Impreuna vom realiza colaborari importante, iar un prim proiect in care suntem prezenti se refera la Consensul Recomandarilor pentru managementul durerii simptomatice in DSPN. Implicarea in tratamentul cat mai precoce si cat mai eficient se realizeaza pentru persoanele cu neuropatie diabetica in scopul cresterii calitatii vietii lor!”, a mai precizat Dr. Gabriela Radulian pentru Formare Medicala.

Etichete: prof. dr. gabriela radulian, societatea de neuropatie diabetica din romania, asociatia europeana pentru studiul diabetului, neuropatia diabetica, EASD

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Monica și Vali Ioja says:

    Mulțumim Prof.dr. Gabriela Radulian pentru munca depusa in lupta cu neuropatia diabetica….Keep up the good job. Cu respect Monica și Vali Ioja.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: