Stiri medicale

Primavara Dermatologica Ieseana

Data ultimei actualizari: 02/04/2013

afis primavara dermatologica ieseanaPeste 50 de lectori de renume din tara si de peste hotare vor aduce la Iasi cele mai noi informatii cu caracter interdisciplinar de care pot beneficia medicii dermatologi, colegii lor din alte specialitati medicale, stomatologii, farmacistii si asistentii medicali si de farmacie.

Primavara Dermatologica Ieseana” va avea loc la Biblioteca Centrala Universitara “Mihai Eminescu”, intre 18 – 22 aprilie.  Evenimentul este organizat Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi prin conf. dr. Daciana Elena Branisteanu, presedintele Comitetului de Organizare si prof. dr. Vasile Astarastoae, presedintele Comitetului de Onoare, compania de comunicare medico-sociala Houston NPA si Colegiul Medicilor Iasi.

Conceputa ca o serie de workshop-uri, cursuri si prelegeri, „Primavara Dermatologica Ieseana”, aflata la a doua editie, isi propune sa ajute la construirea unei viziuni cat mai largi si cat mai actuale asupra patologiei dermatologice de granita in randul medicilor din intreaga tara. Creditata EMC si EFC, manifestarea beneficiaza de sprijinul unor nume mari din medicina romaneasca, dar si de peste hotare. Printre invitatii din strainatate se afla prof. dr. Giovanni Pellacani (Italia), prof. dr. Cassian Sitaru (Germania), dr. Caterina Longo (Italia), dr. Francesca Larese Filon (Italia) si dr. Elena Ardelean (Germania). 

O manifestare care incurajeaza comunicarea dintre specialitati

Programul stiintific al evenimentului Primavara Dermatologica Ieseana” va scoate in evidenta relatiile dintre dermatologie si alergologie, imunologie, pediatrie, neonatologie, ortopedie, oftalmologie, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, medicina dentara, boli infectioase, medicina interna, oncologie, fiziopatologie, ginecologie, nutritie, biologie celulara si moleculara, anatomie patologica. La eveniment vor lua cuvantul specialisti reprezentand centrele universitare din tara (Iasi, Bucuresti, Oradea, Constanta, Cluj, Timisoara, Craiova, Brasov) si din Italia (Universitatea din Modena, Italia; Universitatea din Freiburg, Germania).

Taxe reduse pana pe 8 aprilie

Organizatorii evenimentului „Primavara Dermatologica Ieseana” ofera reduceri substantiale ale taxei de participare pentru toti cei care se inscriu pana in data de 8 aprilie. Astfel, taxele sunt urmatoarele:

  • pentru medici si farmacisti, 130 RON pana pe 8 aprilie, 200 RON dupa 8 aprilie
  • pentru cadrele medicale pensionate, medicii rezidenti, asistentii medicali si de farmacie: 50 RON pana pe 8 aprilie, respectiv 120 de RON dupa aceasta data.

Taxa acopera participarea la manifestare, mapa evenimentului si diploma EMC.  Pentru cocktail si cina festiva exista o taxa suplimentare de 30 de RON. Studentii au acces gratuit la lucrarile conferintei, pe baza carnetului de student vizat pe anul universitar in curs. Inscrierile se pot face online pe http://primaderma.ro/register/, prin telefon: 021-317.09.43 sau prin mail:  daniela.rajnoveanu@houston.ro.

Programul complet al conferintei “Primavara Dermatologica Ieseana” va fi in curand disponibil pe site-ul evenimentului: http://www.primaderma.ro.

 

Material realizat de Houston NPA

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.